Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Voorzieningen

Als UvA-student kun je gebruik maken van online en offline studievoorzieningen. Je collegekaart en UvAnetID bieden je toegang tot deze voorzieningen en meer.

UvAnetID

Je UvAnetID geeft je toegang tot verschillende digitale UvA-voorzieningen, zoals de online bibliotheek en de digitale leeromgeving Canvas. Voor meer informatie, zie:

Collegekaart

Als student bij de UvA moet je een collegekaart aanvragen. Hiervoor heb je een UvAnetID nodig. Met je collegekaart kun je boeken lenen bij de UvA-bibliotheken en kun je gebruik maken van de (koffie)automaten in de kantines.

Bibliotheken en studieruimtes

Om boeken te lenen bij de UvA-bibliotheken en om 's avonds en in het weekend de bibliotheken in te kunnen moet je een geldige UvA-collegekaart hebben. Bekijk hier het overzicht van UvA-bibliotheken en -studieruimtes:

 

Online voorzieningen

  • Draadloos internet

    In de gebouwen van de Faculteit der Geesteswetenschappen en in de bibliotheken kun je gebruik maken van het wifinetwerk van de UvA en van eduroam. Voor informatie over hoe je verbinding maakt met deze netwerken, zie:

  • SIS

    In SIS vind je een overzicht van alle zaken die te maken hebben met jouw inschrijving bij de UvA. Je vindt hier het overzicht van alle vakken waar je voor staat ingeschreven, je studieresultaten en je rooster.

  • Canvas

    Canvas is de digitale studieomgeving van de UvA. Studenten kunnen in Canva studiemateriaal, opdrachten en berichten die horen bij de vakken die zij volgen vinden.