Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Kom naar de introductie

Om je op weg te helpen bij de start van je studie kun je deelnemen aan verschillende introductiebijeenkomsten vanuit de UvA en je eigen opleiding. De introductiebijeenkomsten van de opleidingen vinden plaats in de eerste collegeweek, van 6 tot en met 10 september.

Introductiebijeenkomsten per opleiding

De meeste opleidingen organiseren in de eerste collegeweek (6 t/m 10 september) een eigen introductiebijeenkomst. 

  • Bachelorstudenten ontvangen informatie via het vak Intake in Canvas. Daar vind je instructies om je aan te melden voor het introductievak van jouw opleiding. Dit is tevens de bevestiging dat je voornemens bent om deel te nemen aan de opleiding. Je ontvangt tussen half juli en half augustus meer informatie per e-mail.
  • Masterstudenten worden vanaf half juli geplaatst in de Canvas-introductiepagina van hun opleiding zodra hun toelating definitief is.

Intreeweek

De Intreeweek is de officiële introductieweek van de Universiteit van Amsterdam en vindt dit jaar plaats van 30 augustus tot en met 3 september. Meer informatie vind je via www.intreeweek.nl.

Warm-welkomweek

Op een feestelijke manier je weg vinden binnen de FGw

In de tweede week van het nieuwe studiejaar (13-17 september) organiseert de Faculteit der Geesteswetenschappen de warm-welkomweek voor nieuwe eerstejaars bachelor- en masterstudenten en voor tweedejaars voor wie dit het afgelopen jaar niet door kon gaan in verband met corona. Tijdens deze week word je op een feestelijke manier wegwijs gemaakt op onze faculteit. Het programma zal niet alleen bestaan uit inhoudelijke zaken maar juist ook veel ruimte bieden om je medestudenten te leren kennen, bijvoorbeeld door activiteiten zoals (stads)wandelingen, jamsessies, kookworkshops en yogalessen. Elke dag heb je de mogelijkheid om na te praten en bij te komen met een drankje en een hapje.

Binnenkort vind je hier meer informatie en het definitieve programma.