Wil jij het komend studiejaar een master volgen aan de Faculteit der Geesteswetenschappen? Voor de eenjarige, niet-selectieve masters kun je je tot 19 mei aanmelden.

Let op: vanwege eerdere problemen met het aanmeldsysteem MyInfo is de deadline van 15 mei verlengd tot 19 mei.

Ook zijn er in een aantal van onze selectieve masters (waarvan de aanmelddeadline op 1 maart was) nog plaatsen beschikbaar, waardoor de aanmelddeadline van deze masters is verlengd. Bekijk het overzicht van selectieve masters met een verlengde deadline.

Let op: de deadline van 19 mei geldt in alle gevallen alleen voor studenten met een Nederlandse of een andere EU-nationaliteit.