Het feedbacksysteem UvA Q is sinds half november weer beschikbaar en zal dan ook worden gebruikt om de vakken uit het lopende blok te evalueren, met een aangescherpte en ingekorte vragenlijst.

Studenten ontvangen de uitnodiging voor het invullen van de evaluaties per e-mail aan het begin van de laatste collegeweek voor de tentamenperiode: de ochtend van maandag 13 december. Aan docenten wordt gevraagd om studenten tijdens het laatste college de gelegenheid te geven om de vakevaluatie in te vullen.

Door een kwetsbaarheid in de webapplicatie kregen onbekenden eind september kort toegang tot een beperkt deel van de gegevens in UvA Q. Daarop werd het systeem offline gehaald.