In het najaar van 2020 heeft het Inclusie- en diversiteitsteam een enquête uitgezet onder alle FGw-studenten om onderzoek te doen naar onderwerpen als inclusie en diversiteit, thuisgevoelens en het (toekomstige) diversiteitsbeleid. Zo wil de faculteit een toegankelijke, diverse en inclusieve gemeenschap te creëren waarin alle studenten zich thuis voelen. De resultaten zijn nu beschikbaar.

De enquête is ingevuld door 1245 studenten, wat neerkomt op een respons van 17,7%. De respondenten zijn min of meer representatief voor de hele facultaire gemeenschap wat betreft de man-vrouwverhouding, de verhouding Nederlandse en internationale studenten en studenten met een migratieachtergrond. Ook zijn de respondenten min of meer evenredig verdeeld over de opleidingen. Relatief gezien hebben iets meer bachelor- dan (pre)masterstudenten de enquête ingevuld.

Overzicht resultaten en rapport

Bekijk via de link hieronder het overzicht van de resultaten van de enquête voor studenten en het uitgebreide rapport.