Op 11 mei, 08.00 uur start de aanmelding voor de minors van de Faculteit der Geesteswetenschappen die te volgen zijn in het studiejaar 2021-2022. De minors hebben een beperkte capaciteit en plaatsing in een minor geschiedt op volgorde van inschrijving. Wees er dus op tijd bij!

Een minor aan onze faculteit omvat in de regel 30 studiepunten (te behalen binnen één studiejaar) en levert je een tweede competentie en een aantekening op je bulbijlage op. Een minor kan daarbij een goede voorbereiding zijn op een master. De minors van de Faculteit der Geesteswetenschappen zijn toegankelijk voor studenten met een universitair propedeusediploma of een positief bindend studieadvies van een universitaire bachelor.

Weet je nog niet welke minor je wil volgen? Bekijk ons minoraanbod.

Aanmelden

De aanmeldperiode voor minors in het studiejaar 2021-2022 loopt van 11 mei, 08.00 uur tot 22 juni 2021. Volg het stappenplan op de onderstaande pagina om je aan te melden voor een minor: