Op 15, 16, 18 en 19 november 2021 organiseert het Humanities Lab van de UvA een bootcamp voor studenten, alumni en medewerkers van de faculteit Geesteswetenschappen die hun academische kennis willen gebruiken om als ondernemer aan de slag te gaan. Het programma van de Bootcamp doorloopt alle stadia van het starten van een onderneming en brengt deelnemers in contact met mentoren, experts en ondernemers.

Kerngegevens van evenement Humanities Bootcamp
Startdatum 15 november 2021
Einddatum 19 november 2021
Tijd 09:30
Locatie Oudemanhuispoort

Wil je je passie volgen en het verschil maken door jouw idee uit te werken tot jouw eigen initiatief? Ben je een student, medewerker of alumnus met een geweldig idee dat impact kan maken, maar weet je niet waar je moet beginnen? Meld je aan voor de Humanities Bootcamp om over de basis van ondernemerschap te leren. Het programma doorloopt alle stadia van het starten van een onderneming en helpt je een ondernemersmentaliteit te ontwikkelen om je sociale onderneming, non-profitorganisatie of innovatieve start-up te starten. Gedurende de week werk je samen met mentoren, experts en ondernemers om jouw ondernemerschapsvaardigheden te ontwikkelen en je op weg te helpen. De Bootcamp vindt plaats op de Oudemanhuispoort op 15, 16, 18 en 19 november en deelname is helemaal gratis! Meld je nu aan of mail voor meer informatie naar humanities-fgw@uva.nl.

De vierdaagse bootcamp bevat:

• Interactieve lezingen en workshops;
  • Individuele mentorsessies met ervaren ondernemers en experts;
  • Een bruisende community van gepassioneerde ondernemers.

Data: 15, 16, 18 & 19 november 2021
Deadline: maandag 8 november
Tijd: 09:30 - 17:30 (varieert per dag)
Aanwezigheid: vereist op alle dagen