Voor de beste ervaring schakelt u JavaScript in en gebruikt u een moderne browser!

Siggie - persoonlijke online coaching

Je studententijd kan een pittige periode zijn. Het tempo van je studie ligt hoog, daarnaast heb je misschien een bijbaantje én probeer je een sociaal leven te onderhouden, vaak in een nog onbekende stad. Bovendien heeft het coronavirus ervoor gezorgd dat er weinig contact was met studiegenoten en was je genoodzaakt om thuis te blijven. Kun je als student wel een steuntje in de rug gebruiken? Dan helpt Siggie je graag op weg!

Persoonlijke online coaching

Bij Siggie kun je terecht voor persoonlijke online coaching en leer je hoe je kunt omgaan met jouw uitdagingen. Heb je te maken met studiedruk, stress, spanning, piekeren, laag zelfvertrouwen, eenzaamheid, somberheid, faalangst en/of sociale angst? Wij zijn er voor je! Tijdens onze sessies gaan we samen op zoek naar passende oplossingen en manieren waarop jij jouw talenten kan inzetten om je veerkracht te vergroten.

Coaching via Siggie is er voor alle studenten van de Faculteit der Geesteswetenschappen.

Wat kost het?

Alleen jouw tijd en inzet. Coaching van Siggie wordt voor alle FGw-studenten vergoed door de UvA. Siggie is een onafhankelijke partij; je persoonlijke informatie wordt niet gedeeld met de universiteit.

Onze werkwijze

Het coachingstraject met jouw professionele Siggie-studentencoach bestaat uit vijf online videosessies, verspreid over ongeveer tien weken. Daarnaast maken we gebruik van verschillende e-health modules waarmee je zelf aan de slag kunt gaan op je eigen gemak.

De methoden die we hiervoor gebruiken zijn een combinatie van traditionele psychologie en moderne psychologie, en zijn gebaseerd op de laatste wetenschappelijke ontwikkelingen. Als coaches luisteren we niet alleen naar wat je zegt, maar stellen we ook vragen die je jezelf (misschien) nog niet hebt durven stellen. Daarnaast doen we meer dan alleen het bespreken van de uitdagingen waar je tegenaan loopt: we brengen ook jouw persoonlijke talenten en kwaliteiten in kaart.

Ben je ervan overtuigd dat Siggie jou verder kan helpen? Meld je dan aan via onderstaande verwijzing.