Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Workshop

Transferable skills - Ontdek je talent

Laatst gewijzigd op 27-02-2024 03:22
Ben je er klaar voor om de vaardigheden te ontdekken die jij al hebt ontwikkeld? Ontdek hoe je die vaardigheden verder ontwikkelt en kunt overbrengen in verschillende situaties.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
18-06-2024 10:00
Einddatum
18-06-2024 12:00
Locatie
Building JK, Room 2.92, Roeterseilandcampus, Nieuwe Achtergracht, Amsterdam

Iets voor jou?

Wat heb je als student zonder enige (relevante) werkervaring te bieden? Heel weinig, zou je denken, maar integendeel! In deze workshop ontdek je de vaardigheden die jou 'jou' maken en hoe je die kunt inzetten en verder ontwikkelen. Je hebt al op verschillende manieren vaardigheden opgedaan, op en buiten de universiteit, gewoon door je leven te leiden. Voorbeelden zijn kritisch denken, probleemoplossing, conflicthantering of werken onder druk. Al deze vaardigheden zijn nuttig in elke werkomgeving. Unieke talenten en kwaliteiten die je in elke situatie inbrengt. Daarom worden ze overdraagbare vaardigheden genoemd. Je kunt ze overdragen van de ene situatie naar de andere.

Contact

Trainingscentrum Student Services

Contactgegevens

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl