Informatie voor
Colloquiumpunten

Symposium Youth & Social Media

Laatst gewijzigd op 19-01-2024 11:14
Heb je interesse in de invloed van sociale media op jongeren? Kom naar ons symposium waarin we (de complexiteit van) de effecten van technologie & sociale media in kaart brengen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
22-01-2024 13:30
Einddatum
22-01-2024 15:30

Programma

• Dit 2-uur durende symposium begint met een keynote van professor Mitch Prinstein, getiteld: 'Technologie, sociale media en de ontwikkeling van adolescenten'.
  • Daarna zullen Femke Konings (KU Leuven), Dr. Loes Janssen (UvA) en Teun Siebers (UvA) hun diverse onderzoeken over jongeren en sociale media presenteren.
  • We eindigen de sessie met een discussie van al het gepresenteerde werk en vragen uit het publiek.

De voertaal is Engels.

Meld je aan via: https://forms.gle/ut4dczBgZzEuvRW38Externe link

Maud Hensums & prof. Geertjan Overbeek
Onderzoeksgroep: Preventieve Jeugdhulp & Opvoeding | Preventive Youth Care
Afdeling Child Development & Education

Colloquiumpunten

POW-studenten verdienen bij volledige aanwezigheid 1 colloquiumpunt.
Colloquiumcategorie: lezingen en congressen