Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Studeren in de bibliotheek
Event

Studiesessie special: het middel tegen uitstelgedrag (Engels)

Laatst gewijzigd op 21-12-2023 09:13
Wil je uitstelgedrag herkennen en aanpakken? Leer gefocust werken aan taken in deze speciale (Engelstalige) Studiesessie. Inclusief gratis diner!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
17-01-2024 13:00
Einddatum
17-01-2024 19:00
Locatie

REC H1.01

Iets voor jou? 

Onder het mom van 'het ergste moet nog komen' zijn we geneigd om lastige taken voor ons uit te schuiven. Als gewoonte of als coping mechanisme, want sommige klussen lijken zo onverteerbaar dat faalangst of perfectionisme al snel de overhand nemen. 

Toch is vermijden meestal niet de beste aanpak. Daarom hebben we een gestructureerd programma ontwikkeld van studie, pauzes en reflectie om je concentratie te ondersteunen. Getrainde studentenhosts leiden de sessies die je leren taken af te maken in plaats van uit te stellen. 

Programma 

  • 13.00 – 13.45 Training door een psycholoog om uitstelgedrag aan te pakken
  • 13.45 -  18.30 Studiesessie met een getrainde host om je taken af te krijgen (Pomodoro)
  • 18.30 – 19.00 (gratis) diner samen (alleen voor deelnemers REC)

Voor een goede start van de studiesessie geven we een training in hoe je uitstelgedrag herkent en aan kan pakken. Daarna helpen we je in de studiesessie je uitgestelde taken af te maken volgens de succesvolle pomodoromethode. Getrainde studentenhosts leiden de sessies en houden je doelen in de gaten, zodat jij je optimale concentratie behoudt. 

Hybride: kies uit 2 fysieke locaties of doe online mee

Het hele evenement is hybride. Je kunt het complete programma bijwonen op Roeterseiland, UB Singel of online. De psycholoog is aanwezig op Roeterseiland. Bij UB Singel volg je de sessie via een livestream. Op beide fysieke locaties is een getrainde studentenhost aanwezig om de studiesessie te leiden. 

Schrijf je je in voor het programma op Roeterseiland? Kies bij je aanmelding dan voor de optie 'REC H1.01'. Door je in te schrijven committeer je je aan het volledige programma op Roeterseiland en ben je aanwezig van 13.00 tot 18.30 uur. Na afloop dineren we met de REC-studiegroep op de campus. Het diner is gratis. 

Kan je niet het hele programma bijwonen? 

Kan je niet bij het hele programma zijn, kies dan de optie voor de locatie UB Singel (diner niet inbegrepen) of de versie online. 

De Bibliotheek heeft elke week studiesessies waar we samen studeren. Deze speciale studiesessie is onderdeel van de Well-being Week 2024

Contact

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek

Contactgegevens