Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Jonge man die op de vloer zit en aan het schrijven is, met z'n rug tegen een witte muur.

Journaling for self-compassion (Engels)

Laatst gewijzigd op 09-01-2024 12:35
Voor en door studenten. Ervaar het plezier van mild zijn voor jezelf. Deze speciale editie (in het Engels) is inclusief gratis lunch!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
18-01-2024 11:15
Einddatum
18-01-2024 12:45

REC I 3.07 (CREA)

Voor jou?

In deze Engelstalige workshop - voor studenten, door studenten - ontdek je hoe je het bijhouden van een dagboek ('journaling') kunt gebruiken om meer zelfcompassie te ervaren. Na een introductie en instructies gaan we samen met journaling aan de slag. Daarna is er een moment om je ervaring een plek te geven, na te praten met de andere deelnemers en te genieten van thee en een gratis lunch.

Deze workshop is onderdeel van de Well-being Week 2024 en wordt georganiseerd door Student Meditation. Als je moet afzeggen, laat het ons dan weten via mail@studentmeditation.nl zodat we de plek aan iemand anders kunnen geven.