Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Hoe verwerk ik de studiestof?

Laatst gewijzigd op 23-07-2024 04:23
Een introductie in technieken waarmee je effectief veel informatie kunt verwerken.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
17-09-2024 12:15
Einddatum
17-09-2024 13:15
Gebouw JK, zaal 2.92, Roeterseilandcampus, Nieuwe Achtergracht, Amsterdam

Iets voor jou?

Tijdens je studie krijg je veel informatie te verwerken die meer vraagt dan alleen het lezen ervan. In deze workshop van één uur maak je kennis met technieken om ermee om te gaan. Je ontdekt voor- en nadelen en je gaat aan de slag met een effectieve techniek: mindmapping.

Belangrijk om te weten

Deze workshop maakt onderdeel uit van een serie van 4 workshops. Het is handig om deze workshops zoveel mogelijk in combinatie te volgens, vooral de eerste twee workshops. Samen geven ze een goede basis om grip te krijgen op het studeren. Maar de workshops zijn ook los van elkaar te volgen.

1. Slim lezen
  2. Hoe verwerk je de studiestof
  3. Slim plannen, de basis
  4. Tentamentips algemeen

Doe het zelf?

Je kunt ook de tips bekijken op de webpagina Studiemethoden en studievaardigheden.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl