Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?

Hoe verwerk ik de studiestof?

Laatst gewijzigd op 28-02-2024 03:22
Een introductie in technieken waarmee je effectief veel informatie kunt verwerken.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
09-04-2024 13:00
Einddatum
09-04-2024 14:00
Gebouw JK, zaal 2.92, Roeterseilandcampus, Nieuwe Achtergracht, Amsterdam

Iets voor jou?

Tijdens je studie krijg je veel informatie te verwerken die meer vraagt dan alleen het lezen ervan. In deze workshop maak je kennis met technieken om ermee om te gaan. Je ontdekt voor- en nadelen en je gaat aan de slag met een effectieve techniek: mindmapping.

Belangrijk om te weten

Tip: probeer deze workshop te volgen in combinatie met de workshop Slim lezen. Samen geven ze goede handvatten om grip te krijgen op wat je moet lezen en verwerken voor je vakken.

Doe het zelf?

Je kunt ook de tips bekijken op de webpagina Studiemethoden en studievaardigheden.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl