Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Colloquiumpunten

Colloquiumpresentatie Pedagogische en onderwijswetenschappen op vrijdag 24 mei 2024

Laatst gewijzigd op 30-04-2024 12:24
POW-studenten ontvangen voor het bijwonen van iedere colloquiumpresentatie 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
24-05-2024 13:00
Einddatum
24-05-2024 13:30
Locatie
  • 13.00 - 13.30 uur Iris van Duinen: 'De invloed van leerling achtergrondkenmerken op de seksuele weerbaarheid in het speciaal (basis)onderwijs.' Begeleider: Lianne Hoek. Locatie: REC-GS.08Externe link.

Colloquiumcategorie: scriptiepresentaties