Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Colloquiumpunten

Colloquiumpresentatie Pedagogische en Onderwijswetenschappen op vrijdag 19 juli 2024

Laatst gewijzigd op 15-05-2024 11:00
POW-studenten ontvangen voor het bijwonen van iedere colloquiumpresentatie 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
19-07-2024 13:00
Einddatum
19-07-2024 17:30
Locatie
  • 13.00 – 13.30 uur Senta Kampers: ‘De relatie tussen rekenangst en creativiteit bij kinderen uit de bovenbouw van de basisschool: de rol van geslacht.’ Begeleider: Isabelle Oostveen-de Vink. Locatie: REC-GS.08Externe link.
  • 13.30 – 14.00 uur Anjetta Berkelmans-Buiter: ‘Metacognitie en rekenen: Inzicht in kind- en taakfactoren.’ Begeleider: Isabelle Oostveen-de Vink. Locatie: REC-GS.08Externe link.
  • 14.00 – 14.30 uur Marit Schuwer: ‘De impact van (sociale) media berichten over de oorlog tussen Oekraïne en Rusland op het welzijn van adolescenten.’ Begeleider: Jana Runze. Locatie: REC-GS.08Externe link.
  • 14.30 – 15.00 uur Yasmijn de Valk: ‘Emotionele reactiviteit bij kinderen: de relatie met prenatale stress en de rol van ondersteunende opvoeding.’ Begeleider: Jana Runze. Locatie: REC-GS.08Externe link.
  • 15.00 – 15.30 uur Dimitri Brinkman: ‘Metacognitie en rekenen: de relatie tussen kind-, leerkracht- en taakfactoren.’ Begeleider: Isabelle Oostveen-de Vink. Locatie: REC-GS.08Externe link.
  • 16.30 – 17.00 uur Bo Visser: ‘De invloed van leeftijd op de relatie tussen rekenangst en creativiteit.’ Begeleider: Isabelle Oostveen-de Vink. Locatie: REC-GS.08Externe link.
  • 17.00 – 17.30 uur Iris Versluijs : ‘De invloed van creativiteitsangst ten opzichte van rekenangst in relatie tot de score op een creatieve rekentaak.’ Begeleider: Isabelle Oostveen-de Vink. Locatie: REC-GS.08Externe link.

Colloquiumcategorie: scriptiepresentaties