Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Colloquiumpunten

Colloquiumpresentatie Pedagogische en Onderwijswetenschappen op maandag 27 mei 2024

Laatst gewijzigd op 15-05-2024 10:56
POW-studenten ontvangen voor het bijwonen van iedere colloquiumpresentatie 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
27-05-2024 13:00
Einddatum
27-05-2024 13:30
Locatie
  • 13.00 – 13.30 Pleun Beerens: 'Van selfies tot depri’s: Onderzoek naar de invloed van sociale media op internaliserende problematiek (stress, angst en depressieve gevoelens) bij jongvolwassenen.’ Begeleider: Melissa van Dorp. Locatie: REC-A2.06Externe link.

Colloquiumcategorie: scriptiepresentaties