Informatie

Actuele informatie over de demonstraties vind je op uva.nl/demonstratiesExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Colloquiumpunten

Colloquiumpresentatie Pedagogische en Onderwijswetenschappen op dinsdag 25 juni 2024

Laatst gewijzigd op 27-05-2024 12:18
POW-studenten ontvangen voor het bijwonen van iedere colloquiumpresentatie 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
25-06-2024 11:00
Einddatum
25-06-2024 17:00
  • 11.00 - 11.30 uur Annelieke Jager: 'Hybride groepen in de jeugdzorg: Een stap naar continuïteit van behandeling?'. Begeleider: Marc Noom en Sabina Kef. Locatie: REC-A2.10Externe link.
  • 11.30 - 12.00 uur Annemarie Muskee: 'Samen leven, samen leren: ervaringen van jongeren en professionals met het leefklimaat op hybride groepen in de jeugdzorg'. Begeleider: Marc Noom en Sabina Kef. Locatie: REC-A2.10Externe link.
  • 12.00 - 12.30 uur Bo Albers: 'De ervaringen van jongeren en professionals op een hybride woongroep in de jeugdzorg op het gebied van vrijheidsbeperkende maatregelen'. Begeleider: Marc Noom en Sabina Kef. Locatie: REC-A2.10Externe link.
  • 14.00 - 14.30 uur Sarah Mom: 'Waarom wil hij nou niet meewerken? Voelen sommige adolescente jongens met externaliserende problemen zich sneller in hun autonomie bedreigd, en gaat dit samen met meer therapieweerstand?' Begeleider: Anouk van Dijk. Locatie: REC-A2.06Externe link.
  • 15.00 - 15.30 uur Femke Bergenhenegouwen: 'Denken meiden net zo zeer als jongens dat ze wetenschapper kunnen worden?' Begeleider: Eddie Brummelman. Locatie: REC-A2.06Externe link.
  • 15.30 - 16.00 uur Franka de Brouwer: 'Genderverschillen in de wetenschap: ervaren meisjes minder nabijheid en competentie?' Begeleider: Eddie Brummelman. Locatie: REC-A2.06Externe link.
  • 16.00 - 16.30 uur Eva Teeling: 'Het verschil tussen wetenschapper zijn en wetenschap doen: Vergroot Lil’Scientist de interesse in wetenschap onder kinderen uit minderheidsgroepen?' Begeleider: Eddie Brummelman. Locatie: REC-A2.06Externe link.
  • 16.30 - 17.00 uur Evelien Everts: 'Hebben Lil’Scientist en wetenschappelijk kapitaal invloed op het beeld dat kinderen hebben van wetenschap?' Begeleider: Eddie Brummelman. Locatie: REC-A2.06Externe link.

Colloquiumcategorie: scriptiepresentaties