Informatie

De openingstijden van de UB op 18, 19 en 20 mei kunnen afwijken. Ga naar uva.nl/studieplekExterne link voor actuele informatie.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Informatie

Student met uitzicht
Informatiebijeenkomst

Informatiebijeenkomst studeren in het buitenland: hoe kies je een bestemming?

Laatst gewijzigd op 10-04-2024 09:48
Kom naar deze bijeenkomst als je meer wilt weten over hoe je je kansen kunt vergroten in de loterij van de aanmelding voor een uitwisselingsprogramma.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
23-05-2024 15:00
Einddatum
23-05-2024 16:00

TBA

Meld je aan

We geven je ook wat meer informatie over een aantal specifieke gastuniversiteiten. Aan het einde van de bijeenkomst beantwoorden we graag je vragen.