Welke opleiding volg je?
Workshop

Week tegen Racisme: Inspiration, self-care & engagement

Laatst gewijzigd op 22-02-2023
In deze workshop willen we ruimte creëren om te zoeken naar wat ons drijft en inspireert in ons werk of onze studie.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
16-03-2023 14:00
Einddatum
16-03-2023 16:00
Locatie

REC Hal A

Workshop Inspiration, self-care & engagement (voertaal Engels)

In deze workshop willen we ruimte creëren om te zoeken naar wat ons drijft en inspireert in ons werk of onze studie. We maken daar vaak geen tijd voor - omdat alles om ons heen onze aandacht, onze mening en misschien onze betrokkenheid opeist. Tegelijkertijd is het voor ons welzijn essentieel dat we in contact blijven met wat ons motiveert en inspireert, zodat we kunnen handelen op een manier die in overeenstemming is met hoe we ons voelen. De workshop is een voorproefje van de langere CREATE pilot trainingExterne link, een co-creatiecursus over inspiratie en engagement. Studenten en medewerkers zijn welkom om mee te doen.

Meer over de Week tegen Racisme

Tussen 13 en 18 maart 2023 vindt de Week tegen RacismeExterne link plaats. Het doel van deze week is om de bewustwording over racisme te vergroten. Je kunt deelnemen aan discussies en lezingen rondom dit onderwerp. 

De Centrale Diversity OfficeExterne link biedt tijdens deze week een programma dat verschillende aspecten van racisme behandelt. Het programma is gemaakt in samenwerking met wetenschappers, studenten, studentenorganisaties en collectieven die zich inzetten tegen racisme en discriminatie. Aan de volledige invulling van het programma wordt nog hard gewerkt, maar voor een aantal onderdelen kun je je nu al aanmelden.

Heb je vragen over een van de programmaonderdelen? Neem dan contact op met Tuyet Stooker via t.p.stooker@uva.nlExterne link.