Welke opleiding volg je?
Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Event

UvA Career Skills Week Event

Laatst gewijzigd op 24-02-2023 11:12
Het UvA Career Skills Week Event in de Social Hub is de afsluitende dag van de UvA Career Skills Week, het grootste UvA-eigen carrière evenement. Bekijk het programma en schrijf je in!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
09-03-2023 10:00
Einddatum
09-03-2023 18:00
Locatie

Van dinsdag 7 tot en met donderdag 9 maart 2023 zal de jaarlijkse UvA Career Skills Week weer plaatsvinden. Dit evenement wordt georganiseerd door het UvA Student Careers Centre, en is voor alle UvA-studenten en jonge alumni vrij toegankelijk. We beginnen met de Career Bootcamps op 7 maart op het Science Park en 8 maart op de Roeterseilandcampus, en we sluiten af met het grote UvA Career Skills Week Event op 9 maart in de Social Hub Amsterdam CityExterne link.

Op deze laatste dag worden er allerlei interessante workshops gegeven, is er een LinkedIn fotograaf, zijn er CV-checks, en is er een druk bezochte bedrijvenmarkt.

Een paar voorbeelden van de workshops zijn:

  • "Skills? Just do it!" door de VP van Walt Disney
  • "Effectief Communiceren" door PwC
  • "Performance Marketing & Media Buying" door Creative Clicks
  • "A successful alumni career journey" door Coty (Calvin Klein, Dolce & Gabbana, e.a.)

Op de banenmarkt kan je kennismaken met bijna 40 bedrijven en organisaties. De medewerkers van deze exposanten willen je graag leren kennen. Kom in gesprek en stel alle vragen die je hebt over jouw carrière, en vind uit welke werkgevers bij jou passen. Veel van de bedrijven die er zullen staan, hebben leuke vacatures en stages vacant voor jou.

Enkele bedrijven die er zullen zijn:

Check hier het programma, maak je keuze, en meld je aanExterne link voor het UvA Career Skills Week Event!