Welke opleiding volg je?

Town Hall Meeting Sociale Veiligheid met Mariëtte Hamer

Laatst gewijzigd op 12-01-2023
Mariëtte Hamer is regeringscommissaris grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld. Op donderdag 26 januari gaat zij hierover in gesprek met UvA-studenten en medewerkers. Meld je nu aan!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
26-01-2023 14:45
Einddatum
26-01-2023 16:00

Roeterseiland A2.11

Als regeringscommissaris grensoverschrijdend gedrag en seksueel geweld, brengt Mariëtte Hamer het maatschappelijke gesprek over deze onderwerpen op gang en geeft zij (on)gevraagd advies aan organisaties. Ze bezoekt vanuit haar rol de UvA om het met studenten en medewerkers te hebben over hun kennis en ervaringen rondom sociale veiligheid. Want hoe zorgen we samen voor een cultuurverandering? Wat zijn de lessen die de UvA hierover heeft geleerd? En wat kunnen we verbeteren?

Er zijn maximaal 60 plekken beschikbaar voor deze bijeenkomst. Meld je daarom snel aan.