Welke opleiding volg je?
Workshop

Studiemotivatie workshop 4: Uitstelgedrag & planning

Laatst gewijzigd op 06-02-2023
Je motivatie stimuleren en behouden
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
20-03-2023 08:30
Einddatum
20-03-2023 10:00
Locatie
Online

Voor jou?

Loop je tegen problemen met je studiemotivatie aan? In deze 4 workshops helpen we je deze een boost te geven! Je maakt kennis met verschillende aspecten van motivatie en we bekijken hoe je gemotiveerd kunt raken en blijven. Ook word je aangemoedigd om na te denken over je gedachten en gedrag met betrekking tot je studie. Je oefent met het implementeren van de besproken technieken en theorieën in je persoonlijke voorkeuren en situatie.

Deze workshops worden georganiseerd in een cyclus van vier. In elke workshop bespreken we een ander aspect van motivatie. De thema's bestaan ​​uit nauw met elkaar verbonden aspecten van motivatie. Je kunt kiezen aan hoeveel workshops je wilt deelnemen - één, twee, drie of alle vier. Voor elke workshop dien je je apart in te schrijven.

Praktische informatie:

  • Deze workshop is gratis.
  • Na aanmelding ontvang je specifieke informatie over de exacte locatie
  • Deze training wordt aangeboden in het Nederlands
  • Je kunt je inschrijven als je momenteel studeert aan de UvA of de HvA of niet langer dan 1 jaar geleden bent afgestudeerd
  • Let op: De vraag naar deze training is vaak groter dan de beschikbare plaatsen. We vragen je vriendelijk om je alleen aan te melden als je zeker weet dat je komt.

Doe het zelf?

Je kunt ook deze tipbladen bekijken om succesvol te studeren:

https://student.uva.nl/fgw/shared/studentensites/uva-studentensite/nl/az/succesvol-studeren/studievaardigheden/studievaardigheden---tipsheets.html


Contact

Trainingscentrum Student Services

Contactgegevens

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl