Welke opleiding volg je?

Studiekeuzeworkshop voor 5- en 6 vwo'ers

Laatst gewijzigd op 03-02-2023
Na deze workshop weet je waarschijnlijk nog niet precies welke studie je gaat volgen, maar weet je wel veel beter wat je nog moet uitzoeken en hoe je dat kunt doen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
28-02-2023 13:30
Einddatum
28-02-2023 15:30

Inhoud

• Je doet opdrachten om een beter zelfinzicht te krijgen: wat zijn jouw interesses en kwaliteiten?
  • Korte nabespreking van de uitslag van een Studiekeuzetest
  • Je stelt een actieplan op

Voor wie?

Scholieren uit 5 of 6 vwo die aan een universiteit of hogeschool willen gaan studeren. Ook mogelijk als je al wel eindexamen hebt gedaan, maar nog niet hebt gestudeerd aan een hbo of universiteit. Heb jij al gestudeerd aan de UvA meld je dan aan voor de sessie ‘Hulp bij Studietwijfels’.

Voorbereiding

Kort voor de workshop krijg je nog een afzonderlijke mail met daarin een uitnodiging voor een studiekeuzetest.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl