Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Workshop

Stress relief - Wakker worden met mindfulness

Laatst gewijzigd op 07-06-2023
Deze wekelijkse workshop van een uur biedt oefeningen om beter met stress om te gaan. De workshop is in het Engels en wordt begeleid door een psycholoog.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
27-06-2023 09:30
Einddatum
27-06-2023 10:00
Locatie
Online

Iets voor jou?

Mindfulness- en ontspanningsoefeningen kunnen je helpen beter om te gaan met piekeren, stress en gevoelens van angst en depressie. In deze ochtendsessies oefenen we verschillende meditatie- en ontspanningstechnieken om je te leren met stress om te gaan. Wist je dat we ook een Stress Relief CBT sessie en 6-weekse mindfulness trainingen aanbieden?

Belangrijk om te weten

Deze workshop, begeleid door een studentenpsycholoog, wordt wekelijks aangeboden. Je bent welkom om zoveel sessies bij te wonen als je wilt. Als je aan meerdere sessies wilt deelnemen, moet je je voor elke sessie apart inschrijven.

Contact

Trainingscentrum Student Services

Contactgegevens

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl