Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Stress relief - Mindfulness en ontspanningsoefeningen

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Ervaar je stress, angst of depressieve gevoelens? Deze oefeningen onder leiding van een psycholoog kunnen je helpen er beter mee om te gaan.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
31-01-2023 08:30
Einddatum
31-01-2023 09:00

Iets voor jou?

Mindfulness- en ontspanningsoefeningen kunnen je helpen om beter om te gaan met piekeren, stress en gevoelens van angst en depressie. Elke dinsdagochtend kun je deelnemen aan deze korte sessie, begeleid door een van de studentenpsychologen. We zullen verschillende meditatie- en ontspanningstechnieken oefenen die je kunnen helpen om met stress om te gaan.

We bieden ook een Stress Relief CBT-sessie en mindfulnesstrainingen van 6 weken aan.

Belangrijk om te weten

Je bent welkom om zoveel sessies bij te wonen als je wilt, maar we vragen je om je voor elke sessie apart aan te melden.

• Deze training is gratis;
  • De training bestaat uit 1 groepsbijeenkomst van 30 minuten en wordt begeleid door een studentenpsycholoog;
  • Je kunt je aanmelden als je aan de UvA of de HvA studeert of maximaal 1 jaar geleden aan de UvA of de HvA bent afgestudeerd.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl