Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Slim plannen: de basis

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Introductie rust, overzicht en meer effectiviteit creëren
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
11-01-2023 12:00
Einddatum
11-01-2023 13:00

Iets voor jou?

Studeren kan hectisch, rommelig, stressvol en intens zijn. In deze compacte online workshop maak je kennis met de techniek van het maken van planningen. Je gaat zelf aan de slag met het maken van een realistische planning om je effectiviteit te vergroten. Kortom, het soort planning dat je rust en overzicht biedt.

• Deze workshop is gratis
  • Na je aanmelding krijg je informatie over het inloggen
  • Dit is een korte workshop van één uur, daarom starten we meteen. Zorg dus dat je al klaar zit in Zoom vóór de workshop begint

Alvast zelf aan de slag?