Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Slim lezen

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Introductie slim, efficiënt en met begrip lezen
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
09-01-2023 12:00
Einddatum
09-01-2023 13:00

Iets voor jou?

Tijdens je studie en straks voor je werk moet je veel lezen. In deze compacte workshop maak je kennis met technieken om overzicht te krijgen, en snel én met meer begrip te lezen. Je gaat aan de slag met: actief en passief lezen, hoe je snel grip krijgt op de tekst en met de basis van snellezen.

Tip; volg deze workshop samen met de workshop: Hoe verwerk ik de studiestof? Samen geven ze goede handvatten om grip te krijgen op wat je moet lezen voor je vakken.

• Deze workshop is gratis
  • Na je aanmelding krijg je informatie over het inloggen
  • Dit is een korte workshop van één uur, daarom starten we meteen. Zorg dus dat je al klaar zit in Zoom vóór de workshop begint

Alvast zelf aan de slag?