Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Event

Open podium in nagedachtenis van de aardbevingsslachtoffers

Laatst gewijzigd op 18-04-2023
Deel je verhaal op podium in nagedachtenis van de aardbevingsslachtoffers van 6 februari.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
11-05-2023 19:00
Einddatum
11-05-2023 21:00
Locatie

Doelenzaal - UB Singel

Het UvA Earthquake Aid Committee organiseert een open podium event in de Doelenzaal (UB Singel), waarin we samen met bekende dichters de slachtoffers herdenken en luisteren naar elkaars ervaringen. Syrische hapjes en drankjes verzorgd door 'hummus and habibis'. Entrée is een donatie aan lokale organisaties die aardbevingsslachtoffers helpen. Inloop is om 19:00 uur. Het programma loopt van 19:30 uur tot 21:00 uur.

Doe mee

Wil je ook je verhaal of gedicht delen over de gevolgen van de aardbeving in Turkije, Koerdistan en Syrië? Of liggen jouw wortels in Turkije, Koerdistan of Syrië en/of ben jij op een of andere manier geraakt door de gevolgen van de aardbeving van 6 februari? Iedereen die studeert of werkt aan de UvA en geïnteresseerd is in wat de gevolgen zijn van de aardbeving op je medestudent of collega is van harte welkom te komen luisteren/bijdragen op 11 mei de Doelenzaal.

Inzendingen

Gedichten, korte verhalen, spoken word, slam poetry, het kan allemaal. We moedigen sprekers aan hun voordracht te houden in de moedertaal (max. 8 minuten). Stuur een Engelse vertaling mee, dan zorgen wij ervoor dat deze wordt geprojecteerd op scherm.

Zend je tekst en eventuele vertaling in het Engels, naar m.halaceli@uva.nlExterne link voor 30 april.