Welke opleiding volg je?
Workshop

Ontdek wat je wil in werk - zelfanalyse

Laatst gewijzigd op 07-02-2023
Een baan vinden die echt bij je past, begint met jezelf kennen. Deze workshop helpt je je interesses en capaciteiten te herkennen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
18-04-2023 08:00
Einddatum
18-04-2023 10:00
Locatie
Gebouw JK, zaal 2.92, Roeterseilandcampus, Valckenierstraat 65-67, Amsterdam

Iets voor jou?

Heb je moeite om te bepalen wat je sterke punten zijn en welk werk bij je past? Een baan vinden begint met jezelf kennen. Een ervaren loopbaancoach moedigt je aan om naar verschillende aspecten van jezelf te kijken. Door je interesses, capaciteiten, drijfveren en loopbaanwaarden in kaart te brengen, bepaal je wat voor jou belangrijk is. Deze inzichten vormen een solide basis voor het nemen van beslissingen over je toekomst. Na deze workshop kun je met meer vertrouwen op zoek gaan naar werk, organisaties en taken die bij je voorkeuren passen.

Belangrijk om te weten

Deze workshop is alleen voor 3e en 4e jaars UvA-bachelorstudenten, masterstudenten of als je niet meer dan 1 jaar bent afgestudeerd. Ben je 1e of 2e jaars bachelorstudent? Dan is de workshop Masterkeuze een geschikte keuze.

Contact

Trainingscentrum Student Services

Contactgegevens

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl