Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Ontdek wat je wil in werk - zelfanalyse

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Ontwikkelen van zelfinzicht, richting en vertrouwen
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
13-01-2023 09:00
Einddatum
13-01-2023 11:00
Gebouw JK, zaal 2.92, Roeterseilandcampus, Valckenierstraat 65-67, Amsterdam

Iets voor jou?

Weet je nog niet precies wat je nu kan en wat bij je past in werk? Werk vinden begint bij zelfkennis. Je gaat onder begeleiding van een ervaren loopbaanadviseur aan de slag om meer zelfinzicht te krijgen. Je brengt in kaart waar je interesses liggen, wat je kwaliteiten en drijfveren zijn en welke waarden voor jou belangrijk zijn. Samen geven deze inzichten je een stevige basis bij het maken van beslissingen over je toekomst. Na deze training kun je met meer vertrouwen op zoek gaan naar werkzaamheden, functies en organisaties die bij jou passen.

• Deze workshop is gratis
  • Je kunt je aanmelden als 3e  en 4e jaars UvA bachelorstudent, als masterstudent, alumni tot maximaal 1 jaar na afstuderen
  • Let op: voor 1e en 2e jaars bachelorstudenten is de training Masterkeuze en loopbaan geschikt

Alvast zelf aan de slag?