Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?
Informatiebijeenkomst

Netwerken: De voordelen en een eigen stijl ontdekken

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Netwerken: De voordelen en een eigen stijl ontdekken
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
12-01-2023 10:00
Einddatum
12-01-2023 11:15
Meld je aan

Wist je dat maar een klein deel van de vacatures te vinden is op online platforms? Netwerken helpt je een beter idee krijgen van jouw situatie en de mogelijkheden op de arbeidsmarkt. Tijdens deze online voorlichting krijg je een idee van hoe je jouw professionele netwerk effectief kunt uitbreiden en onderhouden. Zo kun je online en offline in contact komen met mensen die je weer een stap verder in je carrière kunnen helpen.

• Deze training is gratis
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA studeert of maximaal 1 jaar geleden bent afgestudeerd

Alvast zelf aan de slag?

Op deze pagina vind je meer informatie over netwerken en hoe het je kan helpen in je carrière. Tests voor meer zelfinzicht, filmpjes en tipsheets over succesvol solliciteren en ondersteuning bij het vinden van werk vind je hier:

Stage en werk vinden

Trainingscentrum Student Services