Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Motivatiebrief schrijven

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Schrijf helder, overtuigend en met vertrouwen
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
11-01-2023 10:00
Einddatum
11-01-2023 11:15

Iets voor jou?

Heb je een interessante vacature gevonden en wil je de aandacht van de werkgever op een originele en overtuigende manier wekken? In deze compacte online workshop maak je kennis met het hoe en wat van het schrijven van succesvolle motivatiebrieven. Leer hoe je een persoonlijke, intelligente een eerlijke brief schrijft. Je gaat aan de slag met het creëren van een link tussen wat de werkgever vraagt en wat jij te bieden hebt, op een manier waarmee je je van de massa onderscheidt.

• Deze voorlichting is gratis
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA studeert of maximaal 1 jaar geleden bent afgestudeerd

Alvast zelf aan de slag?

Op deze pagina vind je meer informatie over motivatiebrieven en hoe werkgevers ze beoordelen.Tests voor meer zelfinzicht, filmpjes en tipsheets over succesvol solliciteren en ondersteuning bij het vinden van werk vind je hier:

Zelfkennis

Trainingscentrum Student Services