Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Met succes op sollicitatiegesprek

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Weet jij waar een werkgever op let in een sollicitatiegesprek? En hoe jij je hier zo optimaal mogelijk op kunt voorbereiden? In deze training krijg je antwoord op die vragen. Ook zul je, op basis van de door jou meegebrachte vacature en CV, een sollicitatiegesprek gaan oefenen. Je ontvangt feedback en tips van een ervaren loopbaancoach om je presentatie te optimaliseren. Daarmee kan je straks vol vertrouwen het gesprek aangaan!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
23-01-2023 13:00
Einddatum
23-01-2023 15:00