Welke opleiding volg je?

Masterkeuze

Laatst gewijzigd op 02-02-2023
Een ervaren loopbaancoach helpt je om inzichten te krijgen die je een solide basis geven om beslissingen te nemen over je master en je toekomst.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
14-03-2023 09:00
Einddatum
14-03-2023 11:00
Gebouw JK, zaal 2.82, Roeterseilandcampus, Valckenierstraat 65-67, Amsterdam

Iets voor jou?

Heb je moeite om te bepalen wat je sterke punten zijn en welke masteropleiding bij je past? Het begint allemaal met zelfanalyse. Een ervaren loopbaancoach stimuleert je om naar verschillende aspecten van jezelf te kijken. Door je interesses, capaciteiten, drijfveren en loopbaanwaarden in kaart te brengen, bepaal je wat voor jou belangrijk is. Deze inzichten vormen een solide basis om beslissingen te nemen over je master en toekomst.

Belangrijke informatie

Deze training is voor 1e en 2e jaars bachelorstudenten. Ben je een 3e of 4e jaars bachelorstudent, masterstudent of ben je niet meer dan een jaar geleden afgestudeerd? Dan is Ontdek wat je wil in werk een geschikte keuze.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl