Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

LinkedIn: de basis

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Tips en advies voor het maken van een uitnodigend profiel
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
19-01-2023 14:00
Einddatum
19-01-2023 15:15

Iets voor jou?

In deze online voorlichting maak je kennis met het samenstellen van een succesvol profiel op dit professionele netwerk met meer dan 700 miljoen leden. Je krijgt een idee hoe LinkedIn werkt en hoe werkgevers en recruiters het inzetten. Je leert hoe je jezelf kunt presenteren, meer te weten kan komen over jouw vakgebied en LinkedIn kunt gebruiken om te netwerken.

• Deze voorlichting is gratis
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA studeert of maximaal 1 jaar geleden bent afgestudeerd

Alvast zelf aan de slag?

Op deze pagina vind je meer informatie over LinkedIn en hoe recruiters het gebruiken. Tests voor meer zelfinzicht, filmpjes en tipsheets over succesvol solliciteren en ondersteuning bij het vinden van werk vind je hier:

Zelfkennis

Trainingscentrum Student Services