Welke opleiding volg je?

Hulp bij studietwijfels

Laatst gewijzigd op 06-02-2023
Krijg meer inzicht in jezelf en je studiekeuze, zodat je met meer zelfbewustzijn en vertrouwen een volgende stap zet in je (studie)loopbaan. Deze training bestaat uit 2 sessies.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
02-05-2023 08:00
Einddatum
02-05-2023 10:00
Gebouw JK, zaal 2.92, Roeterseilandcampus, Valckenierstraat 65-67, Amsterdam
vr 17 feb. 2023 , 09:00 - 11:00 (CET)
Sessie 1
vr 24 feb. 2023 , 09:00 - 11:00 (CET)
Sessie 2

Iets voor jou?

Merk je dat je studie anders uitpakt dan je had gedacht? Twijfel je of je studie wel goed bij je past? Of ben je misschien al gestopt met een studie en weet je niet wat je nu wilt gaan doen? In deze training voor eerste- of tweedejaars UvA-bachelorstudenten sta je opnieuw stil bij je studiekeuzeproces.

Onder begeleiding van een ervaren studieloopbaanadviseur verken je je interesses, talenten en valkuilen. Je gaat aan de slag met een studiekeuzetest, krijgt feedback uit je omgeving en je werkt aan een praktisch stappenplan. Na deze training weet je hoe je een overwogen keuze kunt maken voor een studie of een ander pad dat echt bij je past.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl