Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Hulp bij studietwijfels

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Merk je dat je studie anders uitpakt dan je had gedacht? Twijfel je of je studie wel goed bij je past? Of ben je misschien al gestopt met een studie en weet je niet wat je nu wilt gaan doen? In deze training voor eerste- of tweedejaars UvA bachelorstudenten sta je opnieuw stil bij je studiekeuzeproces. Onder begeleiding van een ervaren studieloopbaanadviseur verken je je interesses, talenten en valkuilen. Je gaat aan de slag met een studiekeuzetest, krijgt feedback uit je omgeving en je werkt aan een praktisch stappenplan. Na deze training weet je hoe je een overwogen keuze kunt maken voor een studie of een ander pad dat echt bij je past.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
12-01-2023 09:00
Einddatum
12-01-2023 11:30
Gebouw JK, zaal 2.82, Roeterseilandcampus, Valckenierstraat 65-67, Amsterdam
do 12 jan. 2023 , 09:00 - 11:30 (CET)
Deel 1
do 19 jan. 2023 , 09:00 - 11:00 (CET)
Deel 2

• Deze training is gratis
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA studeert of als je je al uitgeschreven hebt
  • De training bestaat uit 2 delen. Het tweede deel is precies een week na deel 1.

Trainingscentrum Student Services

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl