Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

De kracht van storytelling bij solliciteren - overtuig met jouw verhaal

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Verhalen verbinden en geven betekenis. Het mooie is: iedereen heeft een verhaal. Je hoeft het alleen maar te vinden. Tijdens deze training ga je aan de slag met je eigen verhaal en leer je hoe je dit kunt gebruiken in het vinden van een baan/stage. De inzichten uit deze training kun je bijvoorbeeld inzetten voor het schrijven van een motivatiebrief, in een sollicitatiegesprek, maar eigenlijk in elke situatie waarin je jezelf moet presenteren.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
18-01-2023 09:00
Einddatum
18-01-2023 11:00