Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

CV: de basis

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Tips en advies voor het maken van een sterk CV
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
26-01-2023 10:00
Einddatum
26-01-2023 11:15

Iets voor jou?

Wist je dat werkgevers vaak eerst naar je CV en dan pas naar je motivatiebrief kijken? Een goed CV is dus heel belangrijk! In deze online voorlichting maak je kennis met het opstellen van een CV. Ook krijg je een idee van waar werkgevers op letten om te bepalen of je geschikt bent en hoe jij je CV hierop kunt aanpassen. Aan het einde van de voorlichting weet je hoe je jouw opleiding, ervaring en kwaliteiten zo goed mogelijk presenteert in een CV. Hiermee vergroot je de kans dat de werkgever je motivatiebrief leest en je uitnodigt voor een gesprek.

• Deze voorlichting is gratis
  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA studeert of maximaal 1 jaar geleden bent afgestudeerd
  • Vlak voor je deelname krijg je alle informatie over inloggen, eventuele voorbereiding enz.

Alvast zelf aan de slag?

Op deze pagina vind je meer informatie over het CV en hoe werkgevers ernaar kijken. Tests voor meer zelfinzicht of meer informatie over solliciteren vind je hier:

Zelfkennis

Trainingscentrum Student Services