Informatie

student.uva.nl is vernieuwd. Lees meer...

Welke opleiding volg je?
Warm Welkom Week
Event

Warm Welkom Week voor studenten Geesteswetenschappen

Laatst gewijzigd op 05-09-2022
Van 13 tot 16 september verwelkomen we alle studenten die in 2022-2023 met hun opleiding beginnen aan de Faculteit der Geesteswetenschappen.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
12-09-2022
Einddatum
15-09-2022
Locatie

Atrium (BG5), Vendelstraat 7

Dus, ben jij eerstejaarsstudent van een bachelor, of start je komend jaar met een master of schakelprogramma aan de FGw? Dan nodigen we je graag uit om langs te komen en kennis te maken met elkaar, het Universiteitskwartier, onze studieverenigingen en andere leuke initiatieven van de faculteit.

Warm Welkom Week

De tweede editie van de Warm Welkom Week staat vol met activiteiten en gezelligheid die ervoor zorgen dat je goed voorbereid aan komend studiejaar kunt beginnen. Het programma wordt georganiseerd door de faculteitsvereniging ALPHA; de studieverenigingen Ragtime, SCIO, Kleio, Offscreen, Helios en Etcetera; onze tijdschriften Babel, Soapbox Journal, Eindeloos en KAT-blad; en VOX-POP, de creative space van de faculteit.

Ontmoet je nieuwe studiegenoten, studievereniging en UvA-medewerkers tijdens een potje tafeltennis, onze comedyworkshop of tijdens het maken van een breinpap. Inderdaad, je leest het goed: een breinpap! Dit en nog veel meer vindt allemaal plaats van 13 tot en met 16 september 2022.

Bekijk het programmaExterne link

VOX-POP zoekt programmamakers!

De Warm Welkom Week wordt mede georganiseerd door VOX-POP, de creative space van de geesteswetenschappen op het Binnengasthuisterrein. Door middel van een innovatieve en inspirerende programmering slaat VOX-POP een brug tussen de academische gemeenschap en de stad, tussen kunst en wetenschap, tussen cultuur en samenleving.

Heb jij creatieve ideeën die je graag zou omzetten naar inhoudelijke en uitdagende programma’s? En wil je graag ervaring opdoen met het maken van eigen programmering en tentoonstellingen? Meld je dan aan voor de programmacommissie voor het studiejaar 2022-2023. Bekijk hier de vacatureExterne link!

Contact

VOX-POP

VOX-POP is de creative space van de Faculteit der Geesteswetenschappen. Door middel van innovatieve en inspirerende programmering slaat het een brug tussen de academische gemeenschap en de stad, tussen kunst en wetenschap, tussen cultuur en samenleving.

Contactgegevens