Welke opleiding volg je?
Foto van vlaggen op een eerdere Universiteitsdag in een UvA-gebouw
Event

Universiteitsdag 2022

Laatst gewijzigd op 05-08-2022
De Universiteitsdag is hét jaarlijkse evenement voor alumni, medewerkers, studenten en andere relaties van de UvA. Het wordt een dag vol inspirerende sessies. Ben jij er ook bij?
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
23-09-2022
Einddatum
23-09-2022

De invloed van media en communicatie op de keuzes die we ons leven lang elke dag maken is het belangrijkste onderwerp van de Universiteitsdag 2022. Die invloed op kleine en grote, bewuste en onbewuste keuzes is groot – óók op de manier waarop we omgaan met de consequenties van onze keuzes.

Daarom brengen we op zaterdag 24 september verschillende perspectieven op dit thema samen in een krachtig programma met onder meer Anita Elberse (professor of Business Administration aan Harvard Business School, auteur van het boek Blockbusters: Hit-making, Risk-taking, and the Big Business of Entertainment, en UvA-alumnus) en Marcel Levi (voorzitter NWO, UvA-hoogleraar en UvA-alumnus).