Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?
Workshop

Transferable Skills - Ontdek je talent

Laatst gewijzigd op 07-12-2022
Ben je er klaar voor om de vaardigheden te ontdekken die jou tot jou maken? Ontdek hoe je die vaardigheden gebruikt, verder ontwikkelt en gebruikt in elke situatie.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
12-12-2022 14:00
Einddatum
12-12-2022 16:00
Locatie
Gebouw JK, zaal 2.82, Roeterseilandcampus, Valckenierstraat 65-67, Amsterdam
Meld je aan

Iets voor jou?

Wat heb je als student nou eigenlijk te bieden? Omdat je nog niet veel werkervaring hebt opgedaan denk je misschien dat je weinig kan toevoegen aan een organisatie, maar niets is minder waar! Het leven biedt diverse ervaringen waarin je skills ontwikkelt die ook van pas kunnen komen in het werkveld. Denk bijvoorbeeld aan kritisch denken, probleemoplossend vermogen, conflictmanagement of werken onder tijdsdruk. Dit zijn jouw unieke talenten en eigenschappen die je meeneemt in elke situatie en worden daarom ook wel transferable skills genoemd.

In deze training ga je op zoek naar de transferable skills die jou uniek maken, leer je hoe je ze kan inzetten in nieuwe situaties en hoe je ze verder kan ontwikkelen.

Praktische informatie

  • Je kunt je aanmelden als je nu aan de UvA studeert of maximaal 1 jaar geleden bent afgestudeerd

Contact

Trainingscentrum Student Services

Contactgegevens

envelopeStuur een e-mailtraining-sts@uva.nl