Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?

Sefa IntroCamp

Laatst gewijzigd op 10-08-2022
Ben jij een eerstejaarsstudent en start je met een bacheloropleiding in Economie en Bedrijfskunde (EB)? Geef je dan op voor het 3-daagse introductiekamp van Sefa!
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
23-08-2022
Einddatum
25-08-2022

Sefa is de studievereniging voor alle EB-studenten. Op het 3-daagse Sefa IntroCamp staan allerlei spannende activiteiten, uitdagingen en thema-avondvieringen op het programma. Dit is je kans om kennis te maken met eerstejaars EB medestudenten én studievereniging Sefa voordat de colleges beginnen.

Geef je op voor Sefa IntroCampExterne link