Informatie

Help je ons de site te verbeteren door een paar vragen te beantwoorden? Dit duurt maar 5 minuten. Start de enquêteExterne link.

Informatie voor
[ ingeschreven studenten ]
Welke opleiding volg je?
Workshop

Loopbaanadvies voor studenten geesteswetenschappen

Laatst gewijzigd op 23-09-2022
Heb je vragen over je loopbaan? UvA-studenten geesteswetenschappen en recent afgestudeerden zijn welkom om dit te bespreken met een loopbaanadviseur tijdens een individuele coachingsessie.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
26-09-2022 09:30
Einddatum
26-09-2022 12:00
Locatie

Oudemanhuispoort of Roeterseilandcampus

Tijdens deze sessie kun je terecht voor persoonlijk advies over je CV, je sollicitatiebrief en je LinkedIn profiel. Je bent ook van harte welkom om bredere onderwerpen te bespreken zoals het kiezen van een master, het onderzoeken van je mogelijkheden voor een baan of stage, uitzoeken wat je wilt, netwerken, jezelf presenteren aan anderen of een sollicitatiegesprek oefenen.

• Elke maandag
• 15 - 20 minuten per sessie
• Geen kosten

Je dient een afspraak te maken voor deze sessie. Het is ook mogelijk om een online afspraak te maken. Kies dan voor de optie ‘Online Student Careers Centre’.

Heb je een sessie geboekt, maar kun je toch niet komen? Meld je dan minimaal 24 uur van tevoren af via de afmeldlink in de bevestigingsmail.