Welke opleiding volg je?
Event

Kom naar theaterstuk SAFE SPACE over sociale veiligheid in het studentenleven

Laatst gewijzigd op 02-11-2022
Samen met Stichting Time Out organiseert de UvA op 22 november SAFE SPACE, een interactief theaterstuk over sociale veiligheid in de studententijd.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
22-11-2022 20:00
Einddatum
22-11-2022
Locatie

Theaterzaal van Crea, Nieuwe Achtergracht 170 (Roeterseilandcampus)

Kom naar theaterstuk SAFE SPACE over sociale veiligheid in het studentenleven 

Samen met Stichting Time Out organiseert de UvA op 22 november SAFE SPACE, een interactief theaterstuk over sociale veiligheid in de studententijd. SAFE SPACE stelt problemen aan de kaak en faciliteert het gesprek met studenten, docenten, vertrouwenspersonen, studieadviseurs en ondersteunend personeel van het onderwijs. We maken het onderwerp bespreekbaar en kijken naar verschillende rollen in een sociaal onveilige situatie. Wat kunnen we hiervan leren? Wat kun je zelf doen? En hoe kan het beter?

Interactief en onderzoekend

Time Out maakt SAFE SPACE in co-creatie met studenten, waardoor de voorstelling aansluit bij de praktijk en herkenbare situaties bevat. Na de voorstelling is er een workshop van Gelijkspel en een serious game van Talk That Talk.

De voorstelling reist het komende anderhalf jaar het land door langs verschillende opleidingen, verenigingen en onderwijsinstellingen. Vanuit aanbevelingen van de Taskforce Sociale Veiligheid (2019-2020) is de UvA is als een van de partners vanaf het begin betrokken bij de totstandkoming en ontwikkeling van SAFE SPACE.

Aanmelden voor SAFE SPACE

De Nederlandstalige voorstelling vindt plaats op dinsdag 22 november 2022 vanaf 20.00 uur in de Theaterzaal van Crea, Nieuwe Achtergracht 170 (Roeterseilandcampus). Toegang is gratis en na afloop zijn er drankjes en snacks.

Meld je aan!Externe link

In 2023 staan meer voorstellingen in de planning op campussen of bij faculteiten, in het Engels en Nederlands.