Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?
UB Diner Tweede Editie Oktober 2022

Kom naar het UB Diner: uitverkocht

Laatst gewijzigd op 17-10-2022
In de tentamenweek, op maandag 24 oktober, is het weer het UB Diner. Een gezellig etentje van een uur. Daarna kun je weer een avondstudiesessie in. Dit evenement is uitverkocht.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
24-10-2022 16:30
Einddatum
24-10-2022 17:30
Locatie

De pot schaft een vegetarisch maal, geserveerd aan lange tafels in de kantine van Universiteitsbibliotheek (UB Singel). Schuif aan tafel met je studiegroep of ontmoet nieuwe mensen.

Het diner bestaat uit een aantal recepten bereid uit de collectie Geschiedenis van de Voeding van het Allard Pierson. Er zullen enkele bijzondere gerechten voorbijkomen die een link hebben met de UvA-collecties van de Bibliotheek en het Allard Pierson. Charlotte Kleijn, Conservator Geschiedenis van de Voeding, zal daar tijdens het diner wat meer over vertellen.

Kijk ook bij

Bibliotheek UvA

Heb je een algemene vraag over de voorzieningen, diensten, studieplekken of locaties van de Bibliotheek? Vraag het de Bibliotheek!

Medewerkers van de Bibliotheek