Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?
Congres

Congres Studievereniging Comenius: "Opnieuw beginnen"

Laatst gewijzigd op 10-11-2022
POW-studenten ontvangen bij volledige aanwezigheid 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
30-11-2022 16:00
Einddatum
30-11-2022 20:15

CREA en UvA Roeterseilandcampus

Op woensdag 30 november organiseert Studievereniging Comenius een congres over vluchtelingenproblematiek onder kinderen en jongeren: "Opnieuw beginnen".

Comenius heeft een divers programma samengesteld met wetenschappelijke sprekers en workshops over vluchtelingenproblematiek in het onderwijs. Iedereen is welkom, dus meld je vooral aan! Aanmelden is mogelijk tot vrijdag 25 november om 12.00 uur.

Het congres bestaat uit een wetenschappelijke lezing, een algemene lezing en verschillende workshops. Ook is het avondeten inclusief.

Je kunt kiezen uit de volgende workshops:

1. Irene Westgeest (Docent nieuwkomersklassen)
  2. Sebina Beganovic (Gedragswetenschapper Nidos)
  3. Ramona Stael (Directrice ISK school)
  4. Mohamed Bahri (Friends4Friends)
  5. Bernadette Ficq (Advocaat vluchtelingen)

Er zal worden geprobeerd iedereen in te delen bij zijn/haar eerste keuze; vanwege het beperkte aantal plekken kan dit helaas niet worden gegarandeerd.

Als POW-student verdien je bij volledige aanwezigheid een colloquiumpunt.
Kosten: €3 voor leden, €5 voor niet-leden
Aanmelden kan via: https://comenius-uva.nl/congres-opnieuw-beginnen-30-november-2022/Externe link.

Colloquiumcategorie: Lezingen en congressen