Welke opleiding volg je?
Event

ComScience Kickstarter 2022

Laatst gewijzigd op 21-11-2022
Kom naar het Communicatiewetenschap Kickstarter event op 1 december! Laat je adviseren door een loopbaanadviseur en ontmoet succesvolle communicatieprofessionals.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
Startdatum
01-12-2022 16:30
Einddatum
01-12-2022 19:00
Locatie

De Brug, REC

Dit evenement zit vol! Je kan je niet meer aanmelden. Als je op de wachtlijst geplaatst wilt worden, stuur dan een mail naar careermatters-cs@uva.nl.

Kom naar het Communicatiewetenschap Kickstarter event op 1 december!

Laat je adviseren door een loopbaanadviseur die kan helpen bij het ontdekken van je kwaliteiten en hoe je deze in kan zetten in je carrière. Daarna krijg je de kans om in kleine groepjes te praten met succesvolle communicatieprofessionals over hun vakgebied.

Ontmoet een journalist van De Groene Amsterdammer, marketing specialisten, PR-vertegenwoordigers en nog vele andere interessante bedrijven die aanwezig zullen zijn.

Meld je aan via de knop hierboven en hou onze social media (@uvacomscience) in de gaten om te zien welke professionals er allemaal zijn op 1 december.  

Het evenement vindt plaats op De Brug van 17:30-20:00 en daarna is er tijd voor een (alcoholvrije) borrel met de communicatieprofessionals. 

Hopelijk zien we je dan!