Informatie

Bekijk de nieuwe studieresultatenpagina. Weer een stap richting de juiste info op één plek

Welke opleiding volg je?
Lezing

Colloquiumpresentatie Pedagogische en onderwijswetenschappen op vrijdag 12 augustus 2022

Laatst gewijzigd op 10-08-2022
POW-studenten ontvangen voor het bijwonen van iedere colloquiumpresentatie 1 colloquiumpunt.
Toon informatie voor jouw opleiding
Nu zie je algemene informatie op deze site. Kies je opleiding om ook informatie te zien die specifiek voor jouw opleiding geldt, zoals deadlines, regelingen en contactgegevens.
Welke opleiding volg je?
12-08-2022 07:30
Einddatum
12-08-2022 11:30
  • 09.30 - 10.00 uur Daan Wassens: 'De impact van een methodiek voor constructive alignment en collaborative curriculum design: Een meervoudige casestudie naar de Zichtbare Leerlijnen Methodiek van de Universiteit van Amsterdam'. Begeleider: Natalie Pareja Roblin. Via TeamsExterne link.
  • 13.00-13.30 uur Linda Hofstede: 'Kenmerken bij de start van een ondertoezichtstelling; belangrijk voor het behalen van de doelen?'. Begeleider: Annick Zijlstra. Via ZoomExterne link

Colloquiumcategorie: scriptiepresentaties